Kinderen

Wij zijn een jonge gemeente met veel gezinnen met kinderen.

In de kerkdienst is er vaak een kindermoment, waarin de preek in het kort op kinderniveau wordt verduidelijkt.

Daarnaast is er afwisselend voor groep 1-4 of groep 5-8 kinderbijbelclub. Daar krijgen de kinderen passend bij hun leeftijd, bijbels onderwijs. Hiervoor gaan de kinderen naar een aparte ruimte en rond de collecte komen ze weer terug.

Crèche

Tijdens de ochtenddiensten is er opvang voor de kinderen van 0 tot 4 jaar. Een kwartier voor de dienst begint, is de oppas aanwezig. Voor de kleinsten staat er een box en een wipstoel, verder is er een gevarieerd aanbod aan speelgoed. 

Luiers en eventueel drinken wat je kind nodig heeft, kun je meegeven in een tas met de naam van je kind erop. 

Voor het einde van de dienst kunnen de kinderen worden opgehaald om samen de zegen mee te krijgen. Dit wordt aangegeven op de beamer.

Activiteiten

Er bestaat in onze gemeente een werkgroep die zich inzet om door het jaar heen activiteiten voor de kinderen te organiseren. 

Je kunt denken aan: samen gezellig pannenkoeken eten, knutselmiddagen, kinderkerstfeest, apenkooien en nog meer! In Scipio en de nieuwsbrief kondigen we deze activiteiten altijd aan. 

Voor meer info kun je een mailtje sturen naar kinderenindepoort@gmail.com 

Kinderkoor Beloved

Onze vaste repetitieavond is op vrijdag, van 18.15 tot 19.15 uur in De Poort (behalve tijdens de schoolvakanties).  Wil je een keer meedoen of kijken of kinderkoor Beloved wat voor jou is? Kom gerust kijken en meedoen!

Onze dirigent is Carleen Wildeboer met ondersteuning van Jorien Piek.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaand mailadres.

Mail: belovedkinderkoor@hotmail.com

Ook verzoeken voor een optreden kunnen via het mailadres worden gedaan.