Jeugdavonden

Voor de jeugd vanaf 12 jaar is er iedere week een avond  waar we in leeftijdsgroepen met elkaar doorpraten over geloofsthema’s en daarmee aan het werk gaan.  We gebruiken de methode ‘Reflect’.

Overigens: ook als je geen lid bent van De Poort, ben je welkom om mee te doen op deze avonden.

Jeugdsoos

Samen gamen, tv kijken, een spelletje doen of gewoon gezellig bijkletsen met vrienden en vriendinnen, het kan iedere zaterdagavond vanaf 20.00 uur tot 00.00 uur in Upstairs. Je kunt een sooskaart kopen (betalen met pin) en daarmee iets lekkers halen bij de bar.

Dus loop gezellig binnen op zaterdagavond. Zien we je dan?

Je kunt ons volgen via instagram 

,

Instagram

@upstairs_winsum

Jeugdkamp

 

Elk jaar rond Hemelvaartsdag organiseren we een kamp voor de jeugd van 12 tot 17 jaar. We draaien een actief programma. We doen gezamenlijke spellen, leuke workshops en een nachtspel. Daarnaast is er vrije tijd en de zogenaamde “time for Jesus” momenten. De invulling van deze momenten vindt plaats aan de hand van een thema en je gaat dan met je teamgenoten en je coach samen in gesprek. Zo kun je werken aan je persoonlijke relatie met Jezus. Wie is Hij voor jou en hoe kun je groeien in geloof en vertrouwen? We hebben jaarlijks een ander thema. We verblijven al een aantal jaren in de groepsaccommodatie van camping de Oldemeyer in Hardenberg.