volwassenen

gemeentedoelen

Onze visie is dat we een gemeente zijn van Jezus Christus, die in afhankelijkheid van Hem en geworteld in de bijbels gereformeerde leer samenkomt om God te ontmoeten. We willen zo een steeds hechtere gemeenschap vormen en uitnodigend zijn naar mensen buiten onze gemeente. Kortom: we willen een biddende, lerende, vierende, dienende en wervende gemeente zijn.

kleine groepen

Onze gemeente is een groeiende gemeente en telt inmiddels meer dan 950 leden. Om de onderlinge contacten en de zorg te versterken, is in 2006 gestart met geografisch ingedeelde groepen van vijf tot tien adressen, zogeheten ‘kleine groepen’. Voor wie wel mee wil draaien in onze gemeente, maar (nog) geen lid is of wil worden, bestaat de mogelijkheid om gastlid te worden.

taakgroepen

Binnen onze gemeente zijn diverse taakgroepen actief die de gemeente ondersteunen in de vijf doelen voor gemeente-zijn: de taakgroepen Leren, Vieren & Bidden, Dienen en Werven.

Daarnaast is er nog een taakgroep Jong, speciaal voor het betrekken en toerusten van jongeren en een taakgroep voor het beheer van de eigendommen van de kerk, de taakgroep Beheer

vereniging

De bijbelstudieverenigingen hebben zichzelf georganiseerd. Heeft u interesse om lid te worden van een bijbelstudievereniging? stuur een mail naar communicatie@depoortwinsum.nl

Opbouwweekend Poortevent

Het Poort-event is  een opbouwweekend voor volwassen gemeenteleden vanaf. In 2017 voor het eerst georganiseerd in het Pagedal in Stadskanaal  en zo geslaagd dat we er een jaarlijkse traditie van willen maken.

Het Poort-event staat in het teken van een thema. Rond  dit thema worden allerhande activiteiten georganiseerd zoals gespreksgroepen, lezingen, (creatieve) workshops en buitenactiviteiten. Samen stil staan bij God en Zijn Woord, samen groeien in geloof en in gemeentezijn.