kids
Wij zijn een jonge gemeente met veel gezinnen met kinderen.
Lees op deze pagina welke activiteiten er voor de kinderen beschikbaar zijn.

kindermoment

In de ochtenddiensten zijn er kindermomenten .Tijdens dit kindermoment krijgen de kinderen onderwijs op hun eigen niveau.

Dit gebeurt bij groep 1 en 2 door middel van de methode Promiseland en bij de groepen 3 t/m 8 wordt geprobeerd om bij het onderwerp van de preek aan te sluiten. De kinderen gaan na het eerste lied naar hun ruimte en komen tijdens de collecte weer terug in de dienst.

crèche

Tijdens de ochtenddiensten is er opvang voor de kinderen van 0 tot 4 jaar. Een kwartier voor de dienst begint, is de oppas aanwezig. Voor de kleinsten staat er een box en een wipstoel, verder is er een gevarieerd aanbod aan speelgoed. Luiers en/of drinken die uw kind nodig heeft, moeten meegegeven worden, bij voorkeur in een tas met naam erop. Voor het einde van de dienst kunnen de kinderen worden opgehaald om samen de zegen mee te krijgen. Dit wordt aangegeven op de beamer.

.

verjaardagen

Iedere zondag worden in de ochtenddiensten de kinderen genoemd die jarig waren in de afgelopen week. Tijdens het gebed wordt Gods zegen gevraagd over hun nieuwe levensjaar. Na de dienst mogen de jarigen een cadeautje halen in de kerkenraadskamer.

kinderkoor Beloved

Onze vaste repetitieavond is op vrijdag, van 18.20-19.20 uur, behalve tijdens de schoolvakanties, in De Poort. Wij staan open voor verzoeken voor een optreden.

Onze dirigent is Annelien de Vos – Doornbos, met ondersteuning door Carleen Wildeboer. Het wordt met piano ondersteund.

Leeftijd vanaf 7,5 jaar tot 12 jaar, dit is van groep 5-8.

Het bestuur bestaat nu uit Bianca Scholte Albers, Bertha Mossel,  Linda Kooistra, Jelena Haakma en Irma Groenwold.

 

Wil je een keer meedoen of de sfeer proeven? We hebben open repetitie’s zijn er 8 en 15 september 2017.

Namens het kinderprojectkoor Beloved,

 

mailadres kinderprojectkoor@gmail.com