welkom

Fijn dat je onze site bezoekt!

Onze kerk bestaat uit ongeveer 900 leden. We herkennen bij elkaar dat we samen God willen dienen door Christus te volgen op basis van de Bijbel. We zoeken samen hoe we in ons leven het christen-zijn vorm kunnen geven. Dat betekent dat we elkaar hierin nodig hebben. We komen daarom regelmatig bij elkaar om elkaar te ontmoeten en te ondersteunen. We doen dat in de zondagse dienst, maar ook in kleine groepen en in veel andere activiteiten.

kerkdiensten en meer

’s Zondags houden we eigentijdse kerkdiensten waar iedereen welkom is. We willen hierin God beter leren kennen, Hem danken voor alles wat we van Hem krijgen en onze zorgen en moeiten bij Hem neerleggen. We luisteren, zingen en bidden met elkaar. Bij de ochtenddiensten is er een crèche aanwezig voor de kleine kinderen. Tijdens de diensten geven we in een andere zaal kinderen uitleg op hun eigen niveau.

Lees hier meer over de zondag en de kerkdiensten.

alpha cursus

Wil je meer weten over het geloof, of met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

lees hier meer over onze Alpha cursus