kerkdienst

kerkdiensten

In ons kerkgebouw “De Poort” houden wij iedere zondag een dienst. De ochtenddienst begint om 10:00 uur.  Daarnaast houden wij kerkdiensten op de christelijk feestdagen en op biddag en dankdag. U bent altijd van harte welkom om één of meerdere kerkdiensten vrijblijvend mee te maken.

Erediensten
In de kerkdiensten wil God ons ontmoeten. Hij geeft  Zijn Woord, Zijn Geest, Zijn Liefde. Hiervoor komen wij in de kerk samen. De zondagse diensten noemen wij ‘Erediensten‘. Hier horen we elke zondag de blijde boodschap van het evangelie. Ook bidden wij tot God, lezen we uit de Bijbel en zingen psalmen en gezangen. Soms onder begeleiding van het orgel en soms onder begeleiding van de piano en muziekband.

muziek
In de muzikale begeleiding in de diensten proberen we de veelkleurigheid van onze gemeente tot uiting te laten komen; naast de begeleiding door een organist/pianist wordt er regelmatig een band of combo ingezet om de diensten te begeleiden. Daarnaast worden de diensten ondersteund en begeleid door de cantorij, blazersensemble of een (kinder)koor.

 

tijden

Kerkdiensten

U kunt elke zondag de internet kerkdienst volgen.

Reguliere zondagen
ochtend: 10.00 uur

meekijken

Tijdens onze bijeenkomsten kun je via internet live meekijken op video. Of een dienst uit het archief bekijken.

creche

In de ochtenddienst is er oppas aanwezig in de crèche voor de kinderen tot 5 jaar. lees meer

bijbel & liedboek

In onze kerkdiensten maken wij gebruik van de Nieuwe Bijbelvertaling, Gereformeerd Kerkboek & Het Liedboek. Ook uit andere bundels, zoals de bundel opwekking, wordt gezongen. De liederen worden geprojecteerd met behulp van meerdere beamers, zodat u de liederen kunt meelezen en/of meezingen. Ook kunt u bovenstaande boeken bij binnenkomst lenen.

faq

Ben je nog niet zo vaak in de kerk geweest en vind je het fijn om wat praktische dingen vooraf te weten? Lees hier een aantal veel gestelde vragen. 

vragen

Christen zijn, lid zijn van onze kerk, als gast aanwezig willen zijn of om welke reden ook, u kunt met vele vragen rondlopen. Wij willen u deze graag beantwoorden. Neemt u daarom gerust contact met ons op.