Nederlands – Arabische events

24 maart
Nederlands Arabische dienst

الخدمة الهولندية – العربية في كنيسة GKV  Poort De  في Winsum

رعية كنيسة De Poort في فينسوم تود أن تلتقي بكم والتعرف عليكم,

لذلك نريد ان ندعوكم الى الخدمة الهولندية – العربية.

لا يهم ما هو اعتقادك أو من أين أنت.

وذلك يوم الأحد الواقع في١٤تشرين الأول الساعة ١١صباحا في كنيسة De Poort في فينسوم 36 BORGWEG

سوف نقوم بالغناء و الصلاة معا والاستماع الى قصة من الكتاب المقدس. وفي نهاية الخدمة سوف نتناول طعام الغداء معا, بعدها سوف يكون

هناك وقت للشاي والقهوة و للتلاقي والتحدث مع بعضنا البعض.

حضوركم يشرفنا.

24 maart
Nederlands Arabische
dienst

De gemeente van GKV De Poort wil jou, met name als je Arabisch-talig bent, graag ontmoeten en leren kennen. Daarom nodigen wij jou uit. Het maakt niet uit wat voor geloof of achtergrond je hebt. Je bent zondag 24 maart om 11.00 uur van harte welkom in De Poort, in Winsum. Dan is er een Nederlands-Arabische kerkdienst. We gaan samen zingen, bidden en we luisteren naar een verhaal uit de Bijbel. Daarna is er thee, koffie, een lunch en tijd om elkaar te ontmoeten.

zondag 24 maart
11.00 uur
Borgweg 36 Winsum

9 februari
multiculturele maaltijd

Je bent van harte welkom om elkaar te ontmoeten en samen te eten. Kook of bak iets lekkers uit je eigen land en verras daar een ander mee. Vanaf 16.30 tot 19.00 uur in De Poort, Borgweg 36 Winsum.

Borgweg 36 Winsum

samen eten

Regelmatig organiseren wij een multiculturele maaltijd in De Poort te Winsum. Nieuwkomers en hun gastgezinnen en overige betrokkenen zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Onze wens is om op deze manier elkaar beter te leren kennen en nieuwkomers het gevoel te geven dat ze welkom zijn. De maaltijd zal een multicultureel buffet zijn, waarvoor iedere deelnemer iets kookt of bakt uit het land van herkomst. Tijdens de maaltijd kunnen we samen genieten van elkaars eten. Wij koken en bakken zonder varkensvlees en gelatine. Samen met de nieuwkomers ervaren wij dit als een gezellige activiteit die naar meer smaakt.

Onze visie

We willen als gemeente van Christus een welkom thuis zijn voor iedereen. Het maakt niet uit wat voor geloof je hebt of uit welke achtergrond je komt. We willen je gastvrij ontvangen. We willen met jou samen God onze Vader beter leren kennen en zoeken naar Zijn weg met ons.  Zo zijn we wegwijzers voor elkaar.

Contact en informatie:
welkom@depoortwinsum.nl